ALLT UNDER ETT TAK

Vet du hur mycket tid dina anställda lägger på att leta efter
filer och dokument på sina datorer?


PROJEKTPORTAL

Med hjälp av ShareCentral behöver du bara ett verktyg för att sprida information och kommunicera. Här samlas all information på ett strukturerat och lättåtkomligt sätt. Användarvänligt och lösenordskyddat, såklart. Glöm problem med att hitta vad du söker, i ShareCentral är all information sökbar. Var sak på sin plats. Livet kan inte bli enklare. Läs mer


Canaricum.com

CANARICUM -
Property & Real estate at Gran Canaria island.
 
Webbsida för presentation av hus- och fastighetsobjekt.

Se fler referenserWEBBSIDOR

ShareCentral gör det enkelt att underhålla en webbplats. Genom att logga in direkt på webben kan hela webbplatsen administreras. Därigenom kan du enkelt arbeta med webbplatsen var du än befinner dig. Läs mer


FIL- & DOKUMENTHANTERING

Lagra, katalogisera, återanvänd, sök och presentera filer och dokument på ett effektivt sätt på ditt Intranät eller webbplats. ShareCentral ger användarna utmärkta möjligheter att hålla ordning på sina personliga respektive gemensamma dokument. Med dokumenthistoriken är det möjligt att se vem eller vilka ändrat i ett dokument sedan det skapades. Versionshanteringen gör det möjligt att beskriva vilka ändringar som gjorts i ett dokument.

Inga förkunskaper krävs. Det är enkelt att redigera, lägga till och ta bort dokument. Läs mer


 
BÅDE INTERNT & EXTERNT

ShareCentral är verktyget för produktion och uppdatering av webbplatser för hantering av både intern och extern information.

Med SC kan ansvaret för informationspubliceringen flyttas ut i företaget/organisationen närmare verksamheten. Informationen kan alltså publiceras direkt av personen som sitter på informationen, istället för att den först ska skickas till en IT-avdelning. Detta både förenklar arbetet, spar tid och pengar!

Ge dina kunder och leverantörer en inloggning till ett extranät, där information som bara rör dem visas

SC är det perfekta valet för företaget eller organisationen som vill förenkla sin informationshantering - både internt och externt.


ShareCentral marknadsförs och säljs av:
Interactive Documentation
i Eskilstuna AB
, INDOC 

INDOC är ett produktionsbolag och har i över 10 år producerat marknadsföringsmaterial, information och utbildningar till kunder i olika branscher.

Med vår breda kunskap och erfarenhet kan vi när som helst gå in i ett projekt och bidra med allt från enstaka illustrationer till övergripande projektstyrning.

Ring, maila eller titta in på http://www.indoc.se/

Adress
Smörparken, Kyrkans hus
632 20, Eskilstuna
Tel: 016-13 66 70 (+46 16 13 66 70)
Fax: 016-13 66 31 (+46 16 13 66 31)
Epost: info@indoc.se


© Interactive Documentation i Eskilstuna AB, Indoc ABOm webbplatsen